Skip to content

The TT-Tiimi

Ali Assefa

Ali on 24-vuotias perheen  isä Helsingistä. Hän on SINEn nuoriso- ja opiskelijalautakunnan puheenjohtaja. Ali opiskelee Pasilan HAAGA-HELIA ammattikorkeakoulussa kansainvälistä liiketaloutta ja on osa-aika töissä Itella Oyj:ssä, Ilmalan postikeskuksessa.

Roolistaan TT-tiimissä Ali kertoo seuraavaa: ”Olen erittäin kiitollinen, että Allah on siunannut minua mahdollisuudella päästä TT-projektiin mukaan. Tarkoituksena on mobilisoida musliminuoria ympäri Suomea, ja lisätä heidän kiinnostusta kaikenlaista yhteisöllistä sekä yhteiskunnallista vaikuttamista kohtaan. Projektissa olen mukana suunnittelemassa markkinointiin ja mainontaan liittyviä asioita. Tulen myös pitämään TT-tapahtumissa puheen kansalaisvaikuttamisesta Islamin näkökulmasta.”

Maryan Abdulkarim

Maryan on opintojensa loppuvaiheessa oleva tuleva sosionomi. Hän on mukana erilaisessa yhteiskunnallisessa toiminnassa MLL-stä poliittiseen toimintaan. Maryanin työnantaja on Kela, jossa hän toimii paikallistoimiston palveluneuvojana. Maryanin äidinkieli on somalia ja hän on asunut Suomessa ”todella kauan”.

Roolistaan TT-tiimissä Maryan kertoo seuraavaa: ”Mä lähin TT-projektiin mukaan lähes heti siitä kuultuani, minusta projekti on todella hieno ja on ollut mielenkiintoista suunnitella sitä. Projektin aikana tulen vetämään aktivointitehtäviä ja odotan tapaavani monia nuoria eri puolella Suomea inshaa Allaah”

Oussama Yousfi

Oussama Yousfi opiskelee HUMAKissa yhteisöpedagogiksi. Freelance tulkki ja toimii CIMOssa Youth in Action ohjelmassa kulttuuritulkkina. Maailmankansalainen, yhteiskunnallisista asioista kiinnostunut, järjestöaktiivi, jolla on aina kiire kaikkialle, ja aina myöhässä kaikkialta.
”Projektin idea on minusta ainutlaatuisen toimiva ja kaivattu. Se toimii ruohonjuuritasolla, mutta valtakunnanlaajuisesti. Lähdin mukaan, koska uskon, että TT-projektin myötä koko Suomen nuorisotyön kenttä tulee kokemaan huomattavan kehityksen.
Projektissa ohjaan keskusteluja yleisesti kansalaisvaikuttamisesta, puhun yhdistystoiminnasta, sekä sen toiminnan rahoittamisesta ja esittelen Youth in Actionin ohjelmaa.”
Samira Dirir
Samira on 24-vuotias helsinkiläinen nuori. Hän on terveysalan ammattilainen joka on kiinnostunut kansalaisvaikuttamisesta ja yhteiskunnallisista kysymyksistä sekä  rakastaa kesää, leikkipuistoja ja hyviä keskusteluja. Samira toimii Sinen nuorisolautakunnassa suomen musliminaiset ry:n edustajana.
”Olen kiitollinen mahdollisuudesta päästä vaikuttamaan itselleni tärkeässä asiassa TT-projektin kautta. TT-tiimissä vastuullani on tukiryhmän koordinointi ja minuun saa olla yhteydessä jos haluat mukaan toimintaan eri paikkakunnilla”
Amira Svensk
Amira on 21-vuotias opiskelija Helsingistä. Hän vaikuttaa useassa eri yhdistyksessä enemmän tai vähemmän, sekä neuvoo ja auttaa yhdistysasioissa Rabita-moskeijalla Helsingissä. Maailmankansalaiseksi itseään tituleeraavan Amiran sydäntä lähellä ovat mm. koulutusasiat sekä lasten ja nuorten hyvinvointi.
Roolistaan TT-tiimissä Amira kertoo seuraavaa: Kuulin TT-projektista sen suunnitteluvaiheessa ja idea oli mielestäni loistava. En epäröinyt hetkeäkään kun minua pyydettiin lähtemään mukaan. Projektissa vastuualueeni on media- ja asennekasvatus. Odotan tutustuvani upeisiin tulevaisuuden tekijöihin ympäri Suomea. Lähtekää mukaan vaikuttamaan!
Abdirizaq Hagi
Abdirizaq on muuttanut Suomeen vuonna 1994, nyt 27-vuotias monikulttuurinen nuori mies opiskellut Suomessa Tradenomiksi ja viettänyt vuoden Saksassa saman koulutuksen parissa. Abdirizaq vetää Suomen somaliopiskelijioden yhdistystä ja opiskelee avoimessa yliopistossa valtio-oppia.
Roolistaan TT-tiimissä Abdirizaq kertoo seuraavaa: Olen ollut aina kiinnostunut eri taustaisten nuorten sopeutumisesta ja integraatioon liittyvistä kysymyksistä ja siksi oli vain luontevaa että lähdin mukaan tähän projektiin. Pääsen toteutamaan itseäni, tapaamaan loistavia nuoria ja toivon mukaan viemään eteenpäin viestiä siitä että Suomi on mahdollisuuksien maa ja nämä mahdollisuudet ovat myös muualta tänne tulleiden perheiden nuorten käytettävissä.”
Safia Abdulkarim

Sosiaalalaa opiskeleva Safia tuli TT-projektiin tukiryhmän kautta mutta on osoittautunut erittäin tärkeäksi henkilöksi projektin toiminnan kannalta. Safia on ollut mukana tähän joka kaupungissa ja tulee jatkossakin olemaan mukana.

Roolistaan TT-tiimissä Safia kertoo seuraavaa: Projekti kuullosti kiinnostavalta ja halusin osallistua Uudenmaan päivään, tavattuani siellä tiimiläisiä innostuin osallistumaan tukiryhmään josta olen sitten päässyt tuuramaan tiimiläisiä heidän ollesaan estyneitä

Mainokset
Jätä kommentti

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: